Uzelac: Ne plašimo se Sarajeva

U Drini spremni za teško gostovanje

Uzelac: Ne plašimo se Sarajeva

O. Lekić

U odgođenoj utakmici 5.kola Premijer lige Drine u srijedu ide u goste Sarajevu. 

Ovaj susret je prolongiran zbog nastupa Sarajeva u kvalifikacijama za Ligu Evrope i zbog uzvratne utakmice u Moechengladbachu protiv Borussije. U Drini su motivirani pred ovaj susret.

"Sarajevo je najkvalitetnija ekipa u ligi, ali mi ih se ne plašimo. Idemo na Koševo sa željom da kvalitetno odigramo i da pokušamo izvući pozitivan rezultat. Jedan bod bio bi ogroman uspijeh za Drinu", kazao je štoper Dejan Uzelac.

Ovaj odbrambeni igrač kaže da je domaćin apsolutni favorit.

"Znamo da je Sarajevo veliki favorit, ali mi se sigurno nećemo unaprijed predati. Naprotiv, pokušat ćemo da iznendimo renomiranog protivnika. Ovaj sastav Drine je u dosadašnjem toku sezone pokazao da se može suprostaviti i onim najkvalitetnijim timovima. Ako na trenu budemo pravi i ako ne budemo griješili onda se možemo nadati uspijehu – dodao je Uzelac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.