Vaha se nećka, FSBiH ne odustaje

Predsjednik Begić obavit će razgovor sa Halilhodžićem

Vaha se nećka, FSBiH ne odustaje

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine od utorka je u potrazi za novim selektorom, nakon što je Safet Sušić dobio otkaz. 

Mnogo je kandidata koji se dovode u vezu sa klupom reprezentacije, a među njima je i proslavljeni bh. stručnjak, Vahid Halilhodžić i pored toga što ovaj Jablaničanin ističe kako su male šanse da sjedne na klupu Zmajeva. 

"Nije bilo konkretnog razgovora o ugovoru i slično, ali stvarno su male šanse da budem selektor. To je onako malo kompleksno pitanje. Postoji više razloga zašto nisam previše zainteresovan. Radio sam jedno vrijeme na Balkanu i mislim da mnogi znaju zašto ne pristajem da se vratim. Ima tu privatnih, ali i fudbalskih razloga. Šanse da budem selektor stvarno su male," rekao je Halilhodžić u razgovoru za SportSport.ba

Međutim iz izvora bliskih Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine saznali smo kako će predsjednik Elvedin Begić najvjerovatnije tokom vikenda obaviti razgovor sa Halilhodžićem, te će ga pokušati nagovoriti da ipak preuzme naš nacionalni tim. Bivši selektor Alžira u Bosnu i Hercegovinu doći će sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti