Valjić sudi uzvratnu utakmicu finala Kupa BiH

Odlučeno u N/FSBiH

Valjić sudi uzvratnu utakmicu finala Kupa BiH

Ognjen Valjić iz Banja Luke sudit će uzvratnu utakmicu finala Kupa BiH. 

Nakon završene sezone u Premijer ligi BiH, u srijedu 18. maja na Gradskom stadionu u Bijeljini bit će odigrana uzvratna finalna utakmica Kupa u kojoj će Radnik dočekati tuzlansku Slobodu. 

U Nogometnom/Fudbalskom savezu naše zemlje je odlučeno da će glavni sudac biti Ognjen Valjić iz Banja Luke. Na aut linijma asistirat će mu Senad Ibrišimbegović iz Travnika i Dario Primorac iz Ljubuškog, dok će četvrti i peti arbitri biti Zoran Grbić i Vladimir Bjelica. Za šestog sudiju određen je Ilija Živković.

Delegat utakmice u Bijeljini bit će Meždid Gvozden, funkciju posmatrača će obnašati Salem Prolić, a za oficira za sigurnost određen je Žarko Laketa. 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Vrijedi podsjetiti da je prva utakmica između Radnika i Slobode okončana rezultatom 1:1, a revanš u Bijeljini igra se od 17:00 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi