Vanja Zekić do ljeta ostaje u Zvijezdi 09

Na kraju sezone odlazi u Čukarički?

Vanja Zekić do ljeta ostaje u Zvijezdi 09

A. Beganović

Mladi 20-godišnji krilni napadač Vanja Zekić do kraja sezone nastupat će u Zvijezdi 09 iz Etno sela Stanišići, trenutno četvrtoplasiranoj ekipi Prve lige Republike Srpske.

U prvom dijelu sezone Zekić je bio jedan od najboljih fudbalera Zvijezde 09 i Prve lige Republike Srpske, a njegove igre nisu ostale nezapaženo.

Iz srbijanskog superligaša Čukaričkog su Zekića pratili na nekoliko susreta, a ovaj mladi fudbaler boravio je na desetodnevnoj probi u pomenutom klubu gdje je zadovoljio ukuse stručnog štaba.

Međutim, Zekić će do kraja ove sezone nositi dres kluba iz Etno sela Stanišići, a na ljeto će, ukoliko se ne desi nešto nepredviđeno, pojačati Čukarički.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Razgovarao sam sa šefom stručnog štaba Popovićem i sportskim direktorom Matijasevićem, koji su veoma zadovoljni igračkim kvaliteta Vanje Zekića, pa su vođeni interesom igrača predložili da Vanja ostane kod nas, jer će imati mnogo više prostora da igra i tako još više napreduje. Transfer ćemo realizovati na ljeto, Zekić igra na poziciji napadača, a Čukarički ima četiri igrača pod ugovorom na toj poziciji. Ovo je jedno veliko i neprocjenjivo iskustvo za Vanju Zekića, pred kim je siguran sam blistava karijera", izjavio je direktor kluba iz Etno sela Stanišići,  Milan Čabrić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi