Vanredna sjednica Skupštine Željezničara zakazana za 4. mart

Spremaju se promjene klupskog statuta

Vanredna sjednica Skupštine Željezničara zakazana za 4. mart

Na druženju sportskih novinara sa predstavnicima i igračima FK Željezničar, direktor kluba sa Grbavice Mirsad Šiljak kratko se obratio predstavnicima "sedme sile". 

Pored toga što se novinarima i predstavnicima medija zahvalio na korektnoj saradnji i izvještavanju sa svih događaja vezanih za klub iz Zvorničke 27, Šiljak je prisutnima skrenuo pažnju na jedan jako bitan termin, odnosno događaj koji je zakazan za 4. mart ove godine.

"Zadovoljstvo mi je da vam kažem da će se 4. marta održati vanredna Skupština FK Željezničar, a glavna tema skupštine bit će usvajanje prijedloga o promjenama klupskog statuta. Ove promjene omogućiti će potencijalnim investitirama da svoj novac ulože u naš klub. Ono što bih želio napomenuti, jeste da model budućeg statuta neće biti sličan onome od naših komšija sa Koševa", istakao je Šiljak.

Na redovnoj godišnjoj Skupštini FK Željezničar koja je održana početkom godine formirana je pravna komisija, koja je radila na pripremi prijedloga za promjene u klupskom statutu. Koliko je dobro obavila ovaj zadatak, bit će poznato početkom trećeg mjeseca 2015. godine kada će se o usvajanju promjena statuta izjasnit se delegati klupske Skupštine. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.