Elmir Pilav najavio početak reformi

"Varamo se ako mislimo da ćemo ovim riješiti sve probleme"

Direktor Sektora za takmičenja i upravljanje događajima u N/FSBiH, Emir Pilav, istakao je kako je usvojena odluka o smanjenju Premijer lige na 12 klubova velika stvar za naš klupski fudbal, ali da je to tek početak velikih reformi koje slijede.

"Prije svega želim iskazati zahvalnost delegatima Skupštine N/FSBiH, članovima Izvršnog odbora i, naravno, organima oba entitetska saveza koja su podržala ovu odluku", rekao je Pilav i dodao:

"Naveli smo nekoliko benefita koje ova odluka donosi, ali varamo se ako mislimo da će ona riješiti sve probleme naših klubova. Procijenili smo da će ovo biti jedan inicijalni početak reformi u klupskom fudbalu u Bosni i Hercegovini koji će biti bolja baza za reprezentativne selekcije".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.