Varešanović: Morali smo danas riješiti prolaz u polufinale

Trener Olimpica nakon utakmice

Varešanović: Morali smo danas riješiti prolaz u polufinale

E. Škorić

Olimpic je u Gradačcu ostvario dobar rezultat u prvom meču četvrtfinala Kupa BiH.

Olimpic je golom Bogičevića u 82. minuti uspio da izjednači protiv Zvijezde na 1:1 i taj gol puno znači Sarajlijama.

“Rezultat je dobar, ali osvrnuo bih se na teren, koji je bio loš i neravan. Nije se moglo igrati. Pokušavali smo da igramo, ali morali smo preskakati igru. Imali smo tri stopostotne šanse, dvije preko Pandže i trebali smo voditi 2:0. Moramo, opet, biti zadovoljni”, kazao je trener Olimpica Mirza Varešanović za SportSport.ba, dodavši:

“Mislio sam da možemo sve danas riješiti. No, na kraju imamo dobar rezultat. Zvijezda je kvalitetna ekipa, nije nimalo naivna. Šegrt je unio dosta novih stvari. Vidi se da su kvalitetniji nego u prvom dijelu sezone. Spremniji su i imaju kvalitet da ostanu u Premijer ligi”.

Varešanović je dodao da povreda Kenana Handžića nije ozbiljnija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.