Olimpic odigrao 0:0 s Radnikom

Varešanović: Ne mogu biti zadovoljan bodom

Trener Olimpica Mirza Varešanović nije mogao biti pretjerano sretan nakon remija protiv Radnika (0:0).

Olimpic je još jednom razočarao, odigravši samo 0:0 protiv Radnika na Koševu, premda je cilj Vukova s Otoke billo da se osvoje sva tri boda. Varešanović je razočaran, smatra da nema prave realizacije, ali da će se to s vremenom poboljšati.

"Ne mogu biti zadovoljan remijem, obzirom da smo igrali kod kuće. Radnik se pokazao kao jako kvalitetna i čvrsta ekipa. Došli su po bod i osvojili su ga. Drugo poluvrijeme je bilo jako loše, bilo je teško igrati po ovom vremenu. Cijelo drugo poluvirjeme igralo se na njihovoj polovini, ali eto nismo uspjeli da postignemo gol", rekao je Varešanović.

Šta je uzrok loših rezultata?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ne znam što bih rekao. Neki bi rekli Evropa, ali nismo mi puno proveli u Evropi. Imamo problema s realizacijom, malo nas je i sreća napustila. No, moramo se poboljšati i da se vratimo na onaj pravi put", dodao je trener Olimpica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.