Trener Vukova poslije pobjede

Varešanović: Olimpik će iz kola u kolo igrati sve bolje

E. Škorić

Drugu ovosezonsku pobjedu u Prvoj ligi Federacije BiH Olimpik je ostvario na Otoci protiv Čapljine (1:0).

Tim Mirze Varešanovića ima ambicije da se vrati u Premijer ligu, što je pokazao i u protekla dva kola - pobjeda u Mostaru nad Veležom, pa na Otoci nad Čapljinom.

Hercegovci su pružili dobar otpor, ali je Sabahudin Jusufbašić s bijele tačke pogodio za tri boda domaćina.

"Rezultatom sam zadovoljan, donekle i igrom. Na samom otvaranju uutakmice bili smo nervozni, ali u drugom dijelu smo imali dosta prilika. Znao sam da nas čekaju ovako teške utakmice, ali najvažnije da smo pobijedili", rekao je Varešanović, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Olimpik mora igrati iz kola u kolo sve bolje. Mi smo nova ekipa, trebat će vremena da se uigramo".

Varešanović nije želio prokomentarisati nezadovoljstvo gostiju suđenjem. "Nemam komentar, ne znam stvarno čime su to nezadovoljni", dodao je strateg Vukova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi