Varešanović: Zadovoljan sam, iako je cilj bio pobijediti

Olimpic remizirao u Mostaru

Varešanović: Zadovoljan sam, iako je cilj bio pobijediti

Olimpic je treći put zaredom u Vrapčićima remizirao, I treći put zaredom rezultatom 1:1.

Trener Mirza Varešanović nakon utakmice je kazao da je zadovoljan konačnim ishodom, iako su Vukovi u Mostar putovali s ciljem da pobijede.

“Naš cilj nije bio remi već trijumf, ali nismo uspjeli zahvaljujući dobroj igri Veleža. Znali smo da neće biti lako jer je Velež kroz prvih pet kola dokazao kvalitet. Ponovo su prijetili po bokovima, ali smo se mi hrabrom igrom uz posjed lopte na pravi način suprostavili,” izjavio je Varešanović, dodavši:

“Nažaloist izostale su prilike za gol zbog manjka kreativnosti u veznom redu.Autogol Veleža je nagrada za našu hrabru igru. Mi u svakoj utakmici želimo pobijediti, ali ja sam zavoljan bodom iz Vrapčića.”

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.