Varešanović: Zadovoljan sam, meč smo i ranije mogli riješiti

Olimpic savladao Vitez

Varešanović: Zadovoljan sam, meč smo i ranije mogli riješiti

Mirza Varešanović mogao je biti zadovoljan nakon današnjeg gostovanja ku Vitezu i prvog trijumfa Olimpica u sezoni. 

Trener Vukova priznao je da je teško bilo igračima vratiti samopouzdanje nakon loše igre i poraza od Željezničara na startu sezone.

„Zadovoljan sam. Imali smo imperativ pobjede. Važno je da smo vratili bodove izgubljene na startu. Imali smo ponovo dosta problema sa povredama i kartonima pa se u zapisnku našlo devet igrača mlađih od 21 godine,“ kazao je Varešanović i dodao:

„Nije bilo loše, mada smo utakmicu mogli i ranije riješiti. Važno je da smo se vratili n apravi kolosijek. Sada će sve biti dosta lakše. Dobra stvar je i što nam se u tim vraćaju Muharemović i Handžić.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.