Vasić: Oprezno protiv Radnika

U Drini svjesni kvaliteta narednog rivala

Vasić: Oprezno protiv Radnika

Drina se za loš start iskupila prošlosedmičnom pobjedom u gostima kod Mladosti, a sad povratnik u naše elitno takmičenje želi nova tri boda protiv Radnika. 

„U raspored ne gledamo, jer jednostavno imamo cilj, a do njega ćemo stići samo ako u svaki meč uđemo maksimalno ozbiljno, bez obzira na to kako se protivnik zove. I pored toga što su loše počeli sezonu, fudbaleri Radnika nisu bez kvaliteta i zato moramo biti oprezni. Njihov položaj na tabeli nije realan u odnosu na kvalitet igračkog kadra,“ rekao je fudbaler Drine Radovan Vasić.

Zvorničani ne žele gubiti bodove na svom terenu. Tri su već otišla u Mostar, a novi kiks bio bi veliki udarac u nastojanju kluba da izbori opstanak.

„Moramo pobijediti predstojeću utakmicu, jer želimo sad na početku skupiti što više bodova koji bi nam garantovali mirniju završnicu sezone,“ dodao je Vasić. Trener Dragan Mićić nema problema sa sastavom i svi igrači su mu na raspolaganju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.