Trener Drine nakon poraza od Mladosti

Vasić: Situacija u klubu je alarmantna

D. Kurbegović

Nogometaši Drine iz Zvornika danas su u Zenici poraženi od ekipe Mladosti rezultatom 4:2, te tako ostali na posljednjoj poziciji Premijer lige.

Zvorničani su u Zenicu doputovali sa nekoliko automobila, bez glavnog i pomoćnog trenera, a u zapisniku kluba su bili samo drugi pomoćni trener Dragan Alimpić i predstavnik kluba Svetozar Vuksanović, od kluba su svi digli ruke, iako ekipa ima dosta dobrih igrača i danas je na Kamberovića polju odigrala jednu dobru i otvorenu utakmicu u kojoj su zasluženo i poraženi od bolje ekipe.

Nakon utakmice izjavu za medije dao je trener-igrač Aleksandar Vasić, koji je pred medijima istakao tešku situaciju u kojoj se klub nalazi.

"Zahvalio bi se Mladosti na gostoprimstvu, naša ekipa je probala nakon serije loših rezultata da se uzdigne i ovdje odigra što bolje. Predstoji nam reprezentativna pauza, vjerujem da se ekipa može psihički popraviti. Nadam se da ćemo od sljedeće utakmice ulaziti u svaki duel 200 posto sa željom za pobjedom", nada se Vasić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Situacija u klubu nije dobra.

"Situacija u klubu je alarmantna, trebaju se postaviti neke stvari, nemamo upravu, predsjednika. Sami smo prepušteni sebi, nadam se da će sve biti bolje, da će ljudi prepoznati našu želju i trud za nogometom, te da ćemo se konsolidovati do utakmice protiv Slobode", kazao je Vasić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.