Vasić: Želimo odbraniti trofej

Radnik savladao Leotar u prvoj finalnoj utakmici

Vasić: Želimo odbraniti trofej

D. Vejo

Ekipa Radnika iz Bijeljine nalazi se na korak od odbrane trofeja Kupa Republike Srpske, nakon što su juče u prvoj finalnoj utakmici na svom terenu savladali trebinjski Leotar sa 2:0.

Bijeljinci su opravdali ulogu favorita, te sa dva pogotka Marka Obradovića osigurali miran revanš. Kako kažu, zadovoljni su urađenim poslom juče.

"Mi smo se od prvog sudijskog zvižduka postavili kao favoriti, tako je na kraju i bilo jer smo slavili sa 2:0. Vremena za odmor previše nemamo jer nas očekuje revanš za sedam dana. Leotar respektujemo, ali se nadamo da ćemo stići do željenog trofeja", poručio je fudbaler Radnika, Aleksandar Vasić.

Trebinjci se u prvom susreti nisu postavili niti malo naivno, pa s toga ekipu iz Bijeljine očekuje težak posao u revanšu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi