Vasilić: Sretno Željo

Ostao navijač Plavih

Vasilić: Sretno Željo

E. Škorić

Velibor Vasilić, nekadašnji nogometaš Željezničara, poželio je Plavima sreću u današnjem derbiju.

Vasilić je sa Željom osvajao titulu i zna da je to nešto posebno, ali isto tako zna kako je igrati gradski derbi protiv Sarajeva.

“Uvijek se rado prisjetim dana kada sam nosio dres Želje. Neću nikada zaboraviti proslavu titule, a pamte se i derbiji. Dueli Želje i Sarajeva su nešto posebno, najbolje što se može desiti u domaćem nogometu. Sretan sam što sam imao ikada priliku da ih uživo osjetim”, kazao je Vasilić za SportSport.ba, a onda se osvrnuo na današnji meč.

“Željezničar ima sjajnu mladu ekipu, a Sarajevo je također puno dobrih igrača. Nadam se dobroj utakmici i pobjedi ‘mojih’. Želji želim pobjedu i titulu i svim srcem sam uz Plave. Vjerujem da je ova Željina generacija sposobna da iznenadi sve”.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vasilić je još dodao kako je zadovoljan svojim izdanjima u austrijskoj 2. Bundesligi. Podsjećamo, Vasilić je trenutno igrač Hartberga, a u Želji je igrao od 2010. do 2013. godine. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.