Vedran Kjosevski u Bijeljini proslavio jubilarni 50. nastup

Mladi golman Željezničara

Vedran Kjosevski u Bijeljini proslavio jubilarni 50. nastup

S. Mlaćo

Fudbaleri Željezničara danas su u Bijeljini savladali Radnik sa 1:0, te ponovo došli na lidersku pozicije Lige za prvaka.

Junak pobjede Plavih sa Grbavice bio je kapiten Zajko Zeba u 65. minuti, a još jednu sjajnu partiju pružio je golman Plavih Vedran Kjosevski koji je u 57. minuti bravurozno spasio svoju momčad.

Kjosevski je danas upisao jubilarni 50. nastup u dresu Željezničara, te ga tako proslavio na najbolji mogući način. U posljednih 15 utakmica čak 12 puta uspio je sačuvati svoju mrežu netaknutom i iz kola u kolo pokazuje da se nalazi u sjajnoj formi. Kjosevski je izdanak Željine škola fudbala, a za mladu reprezentaciju naše zemlje upisao je jedan nastup. 

Ove sezone u dresu Željezničara upisao je 24 nastupa u ligi, te tri u Kup takmičenju. Ugovor sa Plavima veže ga do ljeta 2018.godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi