Vejnović: Tri boda je ono što nas zanima

Štoper crveno-plavih optimističan pred sutrašnji susret

Vejnović: Tri boda je ono što nas zanima

D. Vejo

Velikan iz Platonove preporodio se pod vodstvom iskusnog stratega Vlade Jagodića.

Ušli su u pobjednički niz, što govore i pobjede u zadnja dva derbija. Prvo je u Banjaluci pao Tekstilac, a zatim su u Prijedoru savladali i Rudar. Crveno-plavima sutra u goste dolazi ekipa iz Šamca, koja se grčevito bori za bodove koji bi ih iščupali sa dna tabele. 

Svoja očekivanja pred ovaj susret, rekao je i koordinator odbrane domaćeg tima.

"Moramo se dići nakon utakmice u Mostaru i nastaviti ka našem cilju. A to je ulazak u Premijer ligu BiH. Sigurno smo kvalitetniji i ako budemo pravi, rezultat neće doći u pitanje. Ekipu Šamca ne poznajem, ali mi ne smijemo potcjeniti nikoga pa tako ni njih. Već sutra moramo zaboraviti Zrinjski i da se sa nova tri boda odužimo navijačima", zaključio je za SportSport.ba štoper Borca, Nemanja Vejnović.

Meč ova dva tima zakazan je za sutra od 18 sati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi