Kadetska reprezentacija sutra protiv Austrije

Veladžić: Trema postoji, ali ona pozitivna

A. Beganović

Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će u okviru 1. kola Grupe B Evropskog prvenstva odmjeriti snage sa Austrijom.

Naši mladi fudbaleri danas su odradili posljednji trening uoči ovog historijskog duela, a za SportSport.ba je govorio mladi veznjak Sarajeva i kadetske reprezentacije, Demirel Veladžić.

"Odradili smo zadnji trening prije Austrije. Spremni smo maksimalno, sutra ćemo izaći na teren 100 posto spremni u glavama", izjavio je Veleadžić i dodao:

"Veoma su slični nama, ne igraju nešto posebno kvalitetno, igraju na duge lopte što smo primjetili. Nemaju nekog pojedinca kojeg treba posebno izdvojiti, a trema postoji, ali ona pozitivna", zaključio je Veladžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije