Velež bez problema protiv Viteza

Rođeni sigurni u Vrapčićima

Velež bez problema protiv Viteza

E. Škorić

Velež je u Mostaru, u susretu 12. kola BHT Premijer lige, ugostio i savladao rezultatom 4:0 Vitez.

Ove dvije ekipe nedavno su se sastali u okviru osmine finala Kupa BiH. U Vitezu je rezultat glasio 3:3, a dosta golova bilo je i u Vrapčićima.

Rođeni su bez problema stigli do nove pobjede. Mrežu gostiju načeli su već u 13. minuti, kada je Ćemalović nakon lijepe akcije zatresao mrežu Vitežana. Do kraja prvog dijela ostalo je 1:0.

U nastavku još bolje izdanje Veleža i još dva gola u mreži Viteza. Na otvaranju drugog dijela je Hebibović povisio na 2:0.

Hebibović je u 54. minuti ubacio, a Merzić pogodio za 3:0. Svojim drugim golom Hebibović je u 85. postavio konačnih 4:0.Veležu je ovo bila peta pobjeda i sada ima 19 bodova, dok Vitez ostaje na 10 bodova i u donjem dijelu tabele.

Velež - Vitez 4:0 (Ćemalović 13, Hebibović 47, 85, Merzić 54)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

VELEŽ: Dragojević, Zvonić, Zolj, Ćemalović, Hebibović, Merzić, Blagojević, Haurdić, Barišić, Nikolić, Maletić.

VITEZ: Živković, Jurić, Jurčević, Livaja, Pinjuh, Miloš, Vidović, Kapetan, Čuljak, Smriko, Pezo.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.