Velež i Olimpic odmjeravaju snage u Vrapčićima
FOTO: facebook

Kvalitetna provjera

Velež i Olimpic odmjeravaju snage u Vrapčićima

S. Mlaćo

Nogometaši Veleža i Olimpica sutra će odigrati međusobni prijateljski duel na pomoćnom terenu stadiona Vrapčići.

Ovo će biti prva provjera za oba tima u 2017. godini, a za oba tima sada slijedi i najvažnija faza priprema pred veoma teške ispite koji ih očekuju u drugom dijelu sezone u Prvoj ligi Federacije, te Premijer ligi. 

Velež će boriti za opstanak u Prvoj ligi Federacije, a Mostarci su do sada angažovali trojicu novih igrača. Radi se o Mujezinoviću, Abdihodžiću, te Čosiću, dok su na probnom radu Kolumbijac Pennasso i Handžić. 

Sa Rođenim se povezuje i iskusn član Bratstva Elmir Kuduzović, ali je on za SportSport.ba potvrdio da je zvanično još uvijek član tima iz Gračanice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na drugoj strani Olimpic je doživio promjene u rukovodstvu kluba, te na trenerskoj klupi, a za sada su tim pojačali Dejan Vukomanović i Dejan Uzelac. Otpao je dolazak Ante Radeljića koji je umjesto u Sarajevo produžio u Mađarsku te potpisao ugovor sa Gyirmotom, dok se Danijel Stojanović nalazi na korak do Željezničara. 

Neizvjestan je i ostanak Eldara Hasanovića koji ima ponudu iz inostranstva, a na Otoku će prema posljednjim informacijama stići Miloš Žeravica iz Zrinjskog. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije