Velež nakon požara dobio vrijednu donaciju
FK Velež

Stigle nove mašine

Velež nakon požara dobio vrijednu donaciju

Fudbalski klub Velež početkom mjeseca se suočio sa požarom koji je nastao u klupskim prostorijama. 

Požar koji je izbio u prostoriji za vešeraj je prema riječima direktora kluba Himze Đonke bio podmetnut, a u šteti koja je nastala je izgorjelo pet veš mašina i dvije sušilice, te mnogo sportske opreme. 

Da navijači Veleža ne napuštaju svoj klub ni u teškim trenucima najbolje potvrđuje i donacija koja je stigla u Vrapčiće. Naime, Senad Džafić je iz Holandije odmah poslao šest mašina, od čega četiri za pranje, i dvije sušilice. 

"U subotu je na stadion u Vrapčiće stigla vrijedna donacija vjernog navijača FK Velež Senada Džafića", navodi se na stranici mostarskog kluba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Gesta koja daje još više snage i volje svima u i oko kluba da istraju u borbi povratka Veleža tamo gdje mu je i mjesto, a što je najvažnije na zdrave temelje. FK Velež se zahvaljuje Senadu Džafiću i njegovoj porodici na ovoj zaista vrijednoj donaciji", poručuju iz kluba.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi