Velež potvrdio dolazak trojice fudbalera

Ćosić, Mujezinović i Abdihodžić u dresu Rođenih

Velež potvrdio dolazak trojice fudbalera

M. Maksimović

Velež je jučer i zvanično potvrdio angažman tri pojačanja pred nastavak sezone u Prvoj ligi FBiH.

Kako smo ranije najavili, Veležova pojačanja su Mustafa Mujezinović koji je dosad nosio dres Bosne iz Visokog, Mehmed Ćosić iz Radničkog Lukavca, te golman Almin Abdihodžić. Mujezinović se pojavio na prvoj prozivci, dok su se Ćosić i Abdihodihodžić pojavili tek jučer.

Loši vremenski uslovi donekle su promijenili ulazak u prirpreme, pa se dosad radilo u zatvorenom, kako u dvorani, tako i u fitnes centru. Čim vremenski uskovi to dozvole, ekipa će krenuti s treninzima na pomoćnom terenu.

Velež nakon jesenjeg dijela sezone zauzima pretposljednje mjesto na tabeli i predstoji im zaista velike borba za opstanak.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

To je glavni cilj kluba u proljetnom dijelu prvenstva, ali sigurno da bi dolazak pojačanja u Vrapčiće Rođenim mogao donijeti mnogo dobrih stvari u drugom dijelu sezone.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi