Velež pronašao zamjenu za Zaimovića

Teška situacija u Veležu

Velež pronašao zamjenu za Zaimovića

Fudbalski klub Velež ostao je bez trenera, nakon što je na toj poziciji Dženan Zaimović podnio ostavku. 

Zaimović je kormilo premijerligaškog fenjeraša napustio zbog nezadovoljstva ponašanjem ljudi iz kluba i nastavka školovanja za "UEFA PRO" licencu, a umjesto njega na užarenu klubu Veleža je sjeo Zijo Tojaga.

Tojaga je tokom svoje trenerske karijere već imao priliku voditi mostarski klub i sa čelnicima Veleža je postigao dogovor o vođenju momčadi do kraja prvog dijela sezone. Prethodno je kao direktor omladinske škole bio zadužen za intenziviranje rada u mlađim selekcijama kluba. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Velež na tabeli BH Telecom Premijer lige BiH trenutno zauzima 16. poziciju i od naredne sezone će gotovo pa sigurno igrati u nižem rangu, odnosno Prvoj ligi Federacije BiH.  

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KerimKera
Super
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.