Velež remizirao sa austrijskim drugoligašem
Foto: fkvelez.ba

Pripreme u Austriji

Velež remizirao sa austrijskim drugoligašem

M. Šljivak

Fudbaleri mostarskog Veleža odigrali su i drugu kontrolnu utakmicu na pripremama u Austriji. 

Nakon poraza od rumunskog Pandurija, Velež je danas remizirao s austrijskim drugoligašem Hornom rezultatom 1:1.

Rođeni su do vodstva stigli u 34. minuti. Mrežu Austrijanaca je zatresao Anel Hebibović za prednost Veleža od 1:0, što je bio rezultat nakon prvog poluvremena.

Ipak, u nastavku Rođeni nisu uspjeli da sačuvaju prednost. Horn je u 79. minuti preko Kreuzriglera došao do poravnanja rezultata na 1:1, a ovo je bio i konačan rezultat susreta.

Velež je nastupio u ovom sastavu:

Đokić, Maletić (od 60. Pejić) , Merzić, Zolj (od 78. Škahić) , Hodžić, Nikolić, Zvonić (od 56. Škaljić), Janković (od 46. Vladavić) , Hebibović (od 61. Janičijević), Popović, Haurdić (od 46. Hajdarović).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pripremni meč:

Horn - Velež 1:1

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije