Velež rutinirano protiv Travnika

Rođeni slavili

Velež rutinirano protiv Travnika

E. Škorić

Velež je u Mostaru ugostio Travnik u četvrtom kolu BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine. Rođeni su na kraju preokretom stigli do nove pobjede.

Velež je i dalje bez poraza. Rođeni sada imaju dvije pobjede i dva remija u četiri odigrana kola. Rođeni su pred svojim navijačima savladali Travnik iako su gosti bolje otvorili utakmicu.

Gomilale su se, istina, šanse pred golom Nurkovića, koji je u 19. minuti ispucao loptu, Veležova odbrana se loše postavila, lopta dolazi do Brazilca Adriana Guerre, koji je savladao Dragojevića.

Velež je do odlaska na odmor preokrenuo rezultat. Popović u 29. izlazi sam pred gol Travničana, zaobilazi Nurkovića i poravnava rezultat na 1:1. Desetak minuta kasnije, Blagojević je pogodio za preokret.

U nastavku Velež nastavlja s napadima na gol Travnika. Dva puta Janković i dva puta Popović su prijetili Nurkoviću, koji je u dva navrata morao da reaguje, a u dva navrata je lopta otišla pored gola. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.