"Velež se bori protiv nečasnih radnji, pozivamo i ostale"

Saopćenje iz mostarskog kluba

"Velež se bori protiv nečasnih radnji, pozivamo i ostale"

S. Mlaćo

Nakon što su iz FK Radnički Lukavac izdali saopštenje u kojem su između osalog naveli da se protiv ovog kluba vode nečasne radnje, te da su mišljenja da se sve radi sa ciljem da u ligi ostane mostarski Velež, oglasili su iz redova kluba iz Hercegovine.

Upravo će u narednom kolu Prve lige Federacije snage odmjeriti Radnički i Velež, a iz Veleža su imali jasnu poruku za Lukavčane.

"FK Velež Mostar demantuje i u cijelosti odbacuje sve navode koje su izrečene u saopštenju NK Radnički Lukavac, osim da smo na zakonit način i uz želju igrača, izvršili transfer u naš klub. Nije nam jasno zašto se naš klub u ovom trenutku dovodi u kombinaciju sa nečasnim radnjama, kada se zna stav novog Upravnog odbora po tom pitanju.

Ovom prilikom molimo NK Radnički Lukavac, ali i sve ostale klubove, da se zajedničkim snagama borimo protiv svih nečasnih radnji u našem fudbalu", stoji u saopćenju koji je stiglo na našu adresu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi