Velež se obratio Slogi: Takve natpise ne povezujte sa nama!

Rođeni se zahvalili na fer i korektnoj igri

Velež se obratio Slogi: Takve natpise ne povezujte sa nama!

S. Mlaćo

Mnogo bure stvorilo se uoči utakmice prošlog kola Prve lige Federacije BiH između Veleža i Sloge Simin Han.

Namjerno ili ne, u pojedinim medijima pojavila se informacija da su iz Sloge pokušali premirati nekoliko igrača Veleža, ali njihova imena nisu iznesena.

Stvorilo je to veoma naelektrisanu atmosferu, a na kraju su Rođeni bez puno muke slavili sa 3:0 i upisali tri važna boda.

Iz FK Velež su zatim poslali dopis na adresu Sloge iz Simin Han, te se između ostalog zahvalili timu iz okoline Tuzle na fer i sportskoj borbi.

"Poštovani,

Prije svega, hvala na čestitkama, koje uzvraćamo za fer i sportsku borbu na terenu. Drago nam je što je utakmica prošla u najboljem redu, i da ste zadovoljni prijemom, dočekom i uslovima igre.

Što se tiče medijskih natpisa portala koje nemaju nikakve veze sa našim Klubom, voljeli bi da takve natpise ne povezujete sa nama. Ne želimo da demantovanjem natpisa u medijima koji traže publicitet dajemo istim na važnosti. Smatramo da sam Vaš doček i odnos prema Vama pokazuje šta mislimo o tome.

Naša službena stranica je naš medij i prostor na kojem se nalaze stavovi i mišljenja Upravnog odbora.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Vašem klubu u nastavku sezone želimo puno sreće i dobrih utakmica", stoji u dopisu koji je stigao iz Mostara.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi