Velež u rukama legendi

Promjene u mostarskom klubu

Velež u rukama legendi

E. Škorić

Na večerašnjoj Skupštini FK Velež potvrđeno je da će ovaj klub nastaviti da živi, a dobio je i novu Upravu.

Navijači su prije i za vrijeme Skupštine izašli na ulice, te su pokazali da im je stalo do kluba, ali i da novi ljudi u Upravi imaju podršku.

A da će Velež biti ono što je uvijek bio i da će se vrlo brzo vratiti tamo gdje mu je i mjesto, potvrdio je izbor novog Nadzornog odbora, u kome su možda i najveće legende kluba: Duško Bajević, Enver Marić i Džemal Hadžiabdić. Čitanje njihov imena izazvalo je salvu oduševljenja i veliki aplauz, navodi novasloboda.ba.

Izmijenjen je i sastav nedavno izabranog Upravnog odbora. Umjesto Tome Bajevića i Esmira Živojevića, novi članovi su Neđo Kulidžan i Džemo Bašić.

Novi potpredsjednici Skupštine su Izduin Kurtović i Milislav Đurasović, a predsjednik je Almir Taso.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti