Velež uvjerljiv protiv Brotnja

Pobjeda Rođenih nad Brotnjom

Velež uvjerljiv protiv Brotnja

M. Šljivak

Fudbaleri mostarskog Veleža, odigrali su danas prijateljski susret protiv ekipe Brotnja, a na kraju su slavili uvjerljivu pobjedu od 4:0.

Izabranici Dragana Kantlarovskog odlučili su da reprezentativnu pauzu iskoriste, kako bi odigrali prijateljski meč s Brotnjom.

Bili su dosta uvjerljivi u ovom meču. Reljić je postigao hat-trick, jedan gol je dodao Čadikovski, te su Rođeni slavili pobjedu od 4:0.

Prijateljski meč:

Brotnjo - Velež 0:4

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za Velež su od prve minute nastupili: Popović, Maletić, Tadejević, Škaljić, Fetahagić, Kodro, Demić, D. Ćemalović, Haurdić, Reljić, Čadikovski...

Još su igrali: Zec, M. Ćemalović, Isić, Voloder, Matić, Mahinić...

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.