Velež želi pobjedu protiv Borca

Rođeni vrijedno treniraju

Velež želi pobjedu protiv Borca

Igrači Veleža odradili su trening pred meč drugog kola BH Telecom Premijer lige, kada im u goste dolazi Borac iz Banja Luke, koji je ugodno iznenadio javnost, pobijedivši Željezničar u prvom kolu, rezultatom 1:0 

Nakon što se analizirala utakmica protiv Slavije, igračima je skrenuta pažnja  na dobre, ali i na loše stvari, i sada su sve misli okrenute prema narednoj utakmici.

Šef stručnog štaba, Muharemović, imao je na raspolaganju skoro sve igrače, što će mu olakšati izbor igrača pred veoma važnu  utakmicu protiv Borca. Jedini pod upitnikom je Čadikovski, jer se čeka papirologija.

Atmosfera u ekipi je veoma dobra, vrijedno se radi, bez obzira na vrućine, i svi žele da u subotu zabilježe pobjedu pred svojim navijačima, iako su svi svjesni da neće biti nimalo lako nadigrati ekipu koju sa klupe predvodi iskusni strateg Vlado Jagodić.

Muharemović je želio da igrači budu maksimalno skoncentrisani na rad, tako da smo ostali uskraćeni za poneku izjavu.

Vrijedi spomenuti kako su se navijači Veleža, popularni Red Army,  potrudili  pa su uljepšavali tribine, farbajući ih u crveno.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zanimljivo je da Borac u zadnjih 5 gostovanja Veležu, nije uspio postići niti jedan gol, a samo jednom je uspio ostati neporažen, i to u sezoni 2010/2011.

Utakmica je na rasporedu u subotu, u 17.00, uz direktan prijenos na BHT-u, a sudac meča bit će Irfan Peljto.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.