"Veležovac sam, volim zabiti Zrinjskom"

Admir Vladavić za SportSport.ba

"Veležovac sam, volim zabiti Zrinjskom"

A. Beganović

U okviru 3. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Olimpic je sinoć pod Bijelim Brijegom savladao Zrinjski (4:2). Vukovi su u svim elementima fudbalske igre nadigrali indisponirane Plemiće, a posebno je raspoložen bio Admir Vladavić, koji je pored dva gola u nekoliko navrata sjajnim  potezima ostavljao publiku bez daha.

Nekadašnji igrač Veleža, Željezničara, Žiline i Red Bull Salzburga načeo je Zrinjski, a nakon postignutog gola malo je i provocirao domaću publiku.

"Ja sam dijete Veleža, pa  svaki gol postignut Zrinjskom u mojoj karijeri zauzima posebno mjesto. Mislim da tu nema ništa čudno, Velež mi je u srcu gdje  god da igram, tako da sam posebno sretan što sam sinoć u dva naavrata pogodio mrežu Zrinjskog", za SportSport.ba govori Admir Vladavić.

Dvostruki strijelac osvrnuo se i na sinoćnju utakmicu.

"Pokazali smo kvalitet. Mislim da smo bili mnogo bolji i da smo na kraju zasluženo slavili. Bili smo pod ogromnim pritiskom zbog slabog bodovnog učinka u prva dva kola, no ipak smo se uspjeli vratiti i pokazati karakter. Ova ekipa borit  će se za sami vrh tabele, a već u narednom kolu idemo u Zenicu po nove  bodove. Sada smo puni samopouzdanja i mislim da je pred nama jedna lijepa serija dobrih rezultata", istakao je Vladavić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.