Kapiten juniora FK Željezničar

Velić: Želimo da napravimo iskorak, očekujem tešku utakmicu

S. Mlaćo

Pred sutrašnji revanš meč u okviru drugog kola UEFA Omladinske Lige za prvaka između Željezničara i Lokomotive (1:1), medijima se u Plavom salonu obratio i kapiten juniora Željezničara Amir Velić.

Velić je jasno istakao da rezultat iz prvog meča njemu i njegovim saigračima daje nadu u prolaz dalje, tačnije među 24 najbolje ekipe u Ligi prvaka.

"Sigurno da nas očekuje teška, te će i teren biti težak. Mi smo spremali i vjerujemo da možemo napraviti pozitivan rezultat. Ne razmišljamo o mogućem protivniku dalje, samo smo fokusirani na sutrašnju utakmicu i želimo da napravimo iskorak", jasan je bio Velić.

Meč na Grbavici se igra sutra sa početkom u 16 sati, a iz FK Željezničara očekuju veliku podršku svojih navijača.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi