Velika zainteresovanost za 21.Šutkov memorijal

Prijave traju do 7.jula

Velika zainteresovanost za 21.Šutkov memorijal

S. Mlaćo

Prijave za jedan od najboljih i najposjećenijih malonogometnih turnira u našoj zemlji  "Admir Ljubuškić  Šutak“ u Bugojnu  uveliko traju, a svi zainteresovani mogu isto učiniti do 7. jula kada je u 17 i 18 sati zakazano izvlačenje u seniorskoj i omladinskoj kategoriji.

Kako saznajemo od predsjednika Organizacionog odbora turnira Nedžada Šečića do sada se prijavio veliki broj ekipa, pa se očekuje da će Šutkov memorijal i ove godine opravdati očekivanja svih posjetitelja na terenu stadiona Mladost.

Na sjednici Organizacionog odbora turnira za komesara  takmičenja  kod seniora i omladinaca imenovan je Adnan Sarajlić, dok je njegov pomoćnik Aziz Dlakić.

Prva nagrada u seniorskoj konkurenciji iznosi 10.000 KM, druga 3.000 KM, a treća 2.000 KM. Kotizacija po ekipi iznosi 150 KM, a ekipa broji 10 igrača (5+1).

Uplate po ekipi u omladinskoj kategoriji iznose 30 KM, a pravo nastupa imaju igrači rođeni 2000.g. i mlađi. Utakmice će se odigravati na terenu stadiona Mladost sa umjetnom travom, a prijave i uplate mogu se izvršiti u prostorijama Sportskog saveza Općine Bugojno te na kontakt telefone: 061 135-511, 061 267-061 i 061 930-445.

Generalni sponzor turnira je Općina Bugojno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi