Veliki derbi na Koševu, ipak, u subotu

Promijenjen termin

Veliki derbi na Koševu, ipak, u subotu

E. Čaušević

Za vikend počinje nova sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine, a derbi prvog kola igraju Sarajevo i Zrinjski.

Sarajevo će na Koševu ugostiti aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine što je s pravom derbi prvog kola nove sezone Premijer lige BiH. Iako su iz bordo kluba prvobitno najavili da će se utakmica igrati u nedjelju od 20 sati došlo je do promjene termina.

Klub s Koševa je na svojoj zvaničnoj stranici danas objavio da će se meč Sarajeva i Zrinjskog odigrati ipak u subotu od 20 sati, te da je tako odlučila Takmičarska komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. 

Informacije o cijenama pojedinačnih ulaznica, kao i o prodajnim lokacijama bit će poznate u narednim danima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi