Junak u pobjedi Sarajeva

Velkoski: Dueli sa Željom i Zrinjskim biće odlučujući

Krste Velkoski, makedonski reprezentativac u redovima Sarajeva, svojim je golom odlučio pobjednika u velikom derbiju 24. kola u kojem je njegov klub s minimalnih 1:0 savladao sastav Širokog Brijega.

Sarajevo je golom Makedonca iz 11. minute slavilo veliku pobjedu u derbiju na Koševu, te je preuzelo prvo mjesto na tabeli BH Telecom Premijer lige.

"Zadovoljni smo. Vratili smo se na prvo mjesto na tabeli. Odigrali smo odličnu utakmicu. Obje ekipe su igrale dobro. Nismo dozvolili da se protivnik razigra. Zadnjih 15 minuta smo svjesno prepustili incijativu, ali dobro smo se odbranili", kazao je Velkoski, dodavši:

"S Kodrom nismo igrali najbolje, ali drago mi je što se vratio Uščuplić i da smo nastavili tamo gdje smo stali. Rano je govoriti o tituli, ima još šest utakmica i još ništa nije gotovo".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O tome šta bi u nastavku moglo odlučiti novog šampiona Bosne i Hercegovine, Velkoski je rekao:

"Utakmice protiv Zrinjskog i Želje će biti odlučujuće".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.