Makedonac u redovima Sarajeva

Velkoski: Ovo nije naše pravo lice

Makedonski napadač Krste Velkoski zadovoljan je pobjedom protiv Slavije u Lukavici u kojoj je bio strijelac drugog gola za ekipu s Koševa.

"Slavija je odigrala odličan meč. Mi smo bili bolji za taj jedan gol. Teren je katastrofalan i ne dozvoljava ni minimalne uslove za igru. Nadam se da ću ja nastaviti s ovakvim igrama", istakao je Velkoski.

"Dobro smo otvorili utakmicu. Nije ovo naše pravo lice. Možemo mi puno bolje, ali teren je bio glavni problem. Biće bolje protiv Zrinjskog. Najbitnije je da smo danas osvojili tri boda", dodao je makedonski napadač.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.