Napadač Sarajeva uoči susreta sa Zvijezdom

Velkoski: Sve ekipe na Koševu igraju isto

Fudbalski klub Sarajevo u nedjelju će na stadionu Asim Ferhatović Hase odigrati susret prvog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Zvijezde iz Gradačca. 

Ekipa sa Koševa sinoć je na domaćem terenu poražena od Atromitosa u trećem pretkolu Evropske lige rezultatom 2:1. Bordo momci vremena za odmor nemaju, a u nedjelju od 19 sati očekuje ih premijera u novoj sezoni najelitnijeg takmičenja u Bosni i Hercegovini. Danas je u svečanom salonu Svetozar Vujović održana press konferencija na kojoj se prisutnim medijima obratio Krste Velkoski. 

"Neću se vraćati na utakmicu sa Atromitosom, okrenuli smo se Zvijezdi. Sve ekipe koje dolaze na Koševo dolaze da se brane, ali na nama je da dođemo do pobjede. Ja jesam klasični napadač, ali šef je taj koji donosi odluke i on zna šta je najbolje za ekipu," rekao je Velkoski i dodao: 

"Ne bih prognozirao, ali bio bi zadovoljan sa istim brojem golova kao i prošle sezone. Zna se koji su naši ciljevi, Sarajevo uvijek ide na šampionsku titulu," kaže Velkoski. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.