Velkoski: Za mene je Sarajevo više od kluba

Vratio se na Koševo

Velkoski: Za mene je Sarajevo više od kluba

E. Čaušević

Krste Velkoski odlučio se vratiti u FK Sarajevo s kojim je danas potpisao dvogodišnji ugovor.

Makedonski reprezentativac je s dosta uspjeha nosio dres bordo kluba, a nakon odlaska iz Sarajeva nastupao je za Icheon i Korat. Međutim, Velkoski se odlučio ponovo vratiti na Koševo, te je sa Sarajevom zvanično potpisao saradnju na dvije sezone.

Velkoski se nakon potpisa ugovora oglasio na svojoj Facebook stranici i poručio je navijačima Sarajeva da je ovaj tim za njega više od kluba, te da je ovaj grad za njegov drugi dom.

"Za mene je Sarajevo više od kluba i ovaj grad drugi dom. Hajde FK Sarajevo, vrijeme je da me predstaviš, po drugi put", napisao je Velkoski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi