Velkoski: Želimo nastaviti ovim ritmom

Na Piroti je danas u okviru 27. kola BHT Premijer lige Travnik ugostio ekipu Sarajeva. 

Sarajevo je nakon prvog poluvremena gubilo rezultatom 1:0, ali u drugom poluvremenu i to nakon dobivenog crvenog kartona potpuni preokret koji je započeo Krste Velkoski svojim golom.

"Naivno smo primili gol, svojom greškom. U drugom poluvremenu je bila druga priča, pokazali smo da se možemo boriti sa svim, uspjeli smo osvojiti tri boda što je najbitnije", izjavio je za SportSport napadač bordo-bijelih Krste Velkoski.

"Imamo dovoljno vremena da se pripremimo za utakmicu sa Vitezom. Želimo naravno da nastavimo ovim ritmom, da dobijemo i tu utakmicu. Što se tiče finala Kupa BiH, Sarajevo je veliki klub koji uvijek želi osvajati trofeje, tako da želimo osvojiti i Kup", dodao je Krste na kraju razgovora.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.