Sarajevo u Antaliji

Velkoski: Želja mi je bila da što duže ostanem u Sarajevu

E. Škorić

Krste Velkoski nije nezadovoljan nakon jučerašnjeg poraza od Maribora, a istakao je da je zadovoljan što je ostao u redovima Sarajeva.

Sarajevo se već nekoliko dana priprema u Turskoj. Sve je, kako kaže  Velkoski, idealno.

"Radimo odlično. Imamo odlične uslove, lijepo vrijeme i sve maksimalno koristimo", rekao je Velkoski, koji je dodao da je Maribor iskoristio šanse u jučerašnjoj utakmici, ali da je igra bila dobra.

"Nije bila loša igra, igrali smo dobro, ali napravili smo neke greške i Maribor je to znao da iskoristi. No, ovo su ionako pripremne utakmice, nadam se da će u prvenstvu biti što manje grešaka".

Je li bilo analize?

"Radili smo analizu, ali to nećemo pričati u javnosti. Znamo kakve smo greške napravili i trudit ćemo se da ih ispravimo".

Novi igrači?

"Dobro su se uklopili novi igrači, koji su jako kvalitetni".

Ostanak u Sarajevu unatoč brojnim glasinama?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bila je priča da odlazim, skoro da je sve bilo gotovo, ali nije se dogodio transfer. Ostajem u Sarajevu, a i jedna od mojih želja je bila da što duže budem u ovom klubu".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi