Verbalni napad na sudije u meču Ingrama i Bosne iz Kalesije

Nakon meča u Srebreniku

Verbalni napad na sudije u meču Ingrama i Bosne iz Kalesije

M. Šljivak

Sudija meča Edin Golać iz Banovića, te njegovi pomoćnici Miralem Golać i Dževad Vrbić iz Tuzle, verbalno su napadnuti po završetku utakmice između Ingrama i Bosne iz Kalesije.

Gosti iz Kalesije su ovaj susret pogocima u finišu susreta dobili s 3:2, te su tako došli do prve ovosezonske pobjede.

Rukovodstvo i igrači domaćeg tima su, nezadovoljni porazom i suđenjem Edina Golaća, krenuli nakon meča da se obračunaju sa sudijskom trojkom i službenim licima ovog susreta.

Nekoliko članova NK Ingram, te nekoliko nepoznatih lica, verbalno su napale sudiju Golaća ispred službenih prostorija kluba, ali se na kraju sve dobro završilo i sudije su bez ikakvih problema napustile stadion.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.