Vernes Selimović narednih godinu dana u Čeliku

Potvrđeno ranije pisanje SportSport.ba

Vernes Selimović narednih godinu dana u Čeliku

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nakon sramotnog poraza od kakanjskog Rudara, te osvajanja trećeg mjesta na memorijalnom turniru u Vitezu, danas su konačno dobili još jedno vrijedno pojačanje.

Kako je i prvi pisao SportSport.ba, Vernes Selimović novi je igrač Čelika, a danas je dogovor finaliziran. Ovo je potvrdio za naš portal i 31-godišnji napadač.

"Kad ste me kontaktirali prije dvije sedmice, kazao sam u razgovoru za vaš portal da sam pričao sa rukovodstvom Čelika i da smo se dogovorili, ali da čekam jednu opciju za inostranstvo, ako to propadne onda sigurno dolazim u Zenicu. Danas sam razgovarao s predsjednikom dogovorili smo ugovor na godinu dana i sutra se priključujem ekipi na treningu i nadam se da ću svojim igrama i golovima opravdati epitet pojačanja", kazao je za SportSport.ba Selimović.

Vernes Selimović iskusni je 31-godišnji nogometaš koji je u svojoj karijeri nastupao za Jedinstvo iz Bihača, mostarski Zrinjski, te sarajevski Željezničar koji mu je bio i posljednji klub prije dolaska na Bilino polje.

Do kraja prelaznog roka Zeničani će sigurno dovesti još jednog stopera jer imaju velikih problema u zadnjoj liniji, budući da je Zlatko Kazazić lakše povrijeđen, te je odbrana ostala samo na dvojici mladih igrača Renatu Gojkoviću i Vedadu Jaganjcu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije