Veziri odradili trening u Makarskoj, u subotu sa Neretvom

Svi igrači na raspolaganju

Veziri odradili trening u Makarskoj, u subotu sa Neretvom

S. Mlaćo

Nogometaši Travnika u vjerovatno nikad boljoj i pozitivnoj atmosferi otputovali su jutros na pripreme u Makarsku.

Tamo će Veziri odraditi glavni dio priprema pred početak drugog dijela sezone u kojem žele izboriti prvo mjesto i povratak u Premijer ligu naše zemlje. 

Na prvom treningu u susjednoj zemlji sva 23 igrača su bili u procesu, te se radilo veoma kvalitetno. Svjestan je Osmo Bajrić i njegovi pomoćnici da će njihovoj ekipi trebati mnogo truda da na kraju završi na liderskoj poziciji, te se odmora puno i nema. 

Već u subotu protivnik Vezirima će u Metkoviću biti ekipa Neretve. Susret se igra sa početkom u 12 sati. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Kada je igrački kadar u pitanju, iz NK Travnik za SportSport.ba su potvrdili da je moguće dovogođenje još jednog pojačanja, te da će sve biti poznato u narednim danima. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi