Video sa press konferencije Edina Džeke

Džeko: Još razmišljam

Video sa press konferencije Edina Džeke

Bomba koja je trebala odjekunuti danas u hotelu Hercegovina ipak je bila “manjeg kalibra”. Džeko je demantovao da je press konferenciju sazvao da bi objavio da li i gdje ide, a sa imenom svog novog (starog) kluba javnost će upoznati tek za desetak dana.

“Ne bi bilo loše za moju karijeru da još jednu sezonu ostanem u Wolfsburgu. Međutim, tek trebam sa predstavnicima Wolfsburga sjesti i dogovoriti šta i kako dalje. U ovom trenutku ne mogu reći da li ću ostati u Njemačkoj ili odlazim. To će se znati za desetak dana”, kazao je Džeko.

Reprezentativni napadač Wolfsburga i reprezentacije Bosne i Hercegovine danas nije mogao reći hoće li ovog ljeta mijenjati sredinu, jer, kako sam kaže, ni on to u ovom trenutku ne zna.

“Dijamant” je također istakao da u opcijama nisu bili italijanski klubovi Milan i Juventus, iako, kako kaže, od malih nogu navija za klub sa San Sira.

A, ako nisu Milan i Juventus, preostaju samo engleski klubovi, koji mjesecima pokazuju interesovanje za Edinom Džekom…


Treba dodati da će bh. reprezentacija, koja se okupila u hotelu "Hercegovina" na Ilidži u sklopu mini-priprema za dva prijateljska ogleda, na čelu sa Džekom posjetiti Jusufa Šehovića, prvog trenera našeg dragulja, koji je teško bolestan i koji nije bio u mogućnosti vidjeti se sa Džekom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.