Vidović: Metalleghe je za mene još jedan izazov

Novi član tima iz Jajca

Vidović: Metalleghe je za mene još jedan izazov

S. Mlaćo

Antonio Vidović jučer je i zvanično postao treće pojačanje NK Metalleghe BSI iz Jajca u zimskom prelaznom roku. 

Nakon dosta dobre polusezone u Orašju, Vidović se odlučio napraviti stepenicu više u karijeri te pomoći timu iz Jajca da izbori opstanak u premijerligaškom društvu.

"Moja očekivanja su prvenstveno opstanak u ligi sa novim klubom, a ovo je za mene još jedan izazov nakon dobro odigrane polusezone u Orašju. Svakako je da je veći rang  iskorak i cilj svakog igrača", kazao je Vidović za SportSport.ba.

Nekadašnji juniorski reprezentativac BiH vjeruje da može pokazati svoje kvalitete i u redovima popularnih Kraljeva iz Jajca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nadam se da ću se dobro prilagoditi novoj sredini i dati svoj doprinos ovoj momčadi u zacrtanom cilju", jasan je bio Antonio Vidović, novi član Metalleghea. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi