Vidović: Sve osim tri boda je loš rezultat

Vlasenica dočekuje Mladost iz Bogutovog sela

Vidović: Sve osim tri boda je loš rezultat

D. Vejo

Fudbleri Vlasenice u 11. kolu Druge lige Republike Srpske grupa Istok na svom će terenu ugostiti ekipu Mladosti iz Bogutovog sela.

Vlaseničani su u posljednjih nekoliko kola u blagom rezultatskom padu, te će ovo biti sjajna prilika da se pred svojom publikom "poprave" te stignu do tri boda koja su im prijeko potrebna. Međutim, do tog cilja neće biti lako doći jer tim iz Bogutovog sela ukoliko stigne do trijumfa za vratom će disati drugoplasiranom Famosu s kojim trenutno dijeli istu poziciju na tabeli.

"Ekipa Mladosti ima visoke ambicije ove sezone što se vidi po njihovom mjestu na tabeli. S toga je ova utakmica jednako važna kako nama tako i njima. Nama je sve osim pobjede loš rezultat, tako da ćemo dati sve od sebe na terenu kako bi se s nova tri boda pokrenuli u gornji dio tabele što nam je cilj", riječi su fudbalera Vlasenice za SportSport.ba, Vladimira Vidovića.

Meč između Vlasenice i Mladosti iz Bogutovog sela igra se u nedjelju od 15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije