Vikend za zaborav: Skromna posjeta na bh. terenima

Svega 7.300 gledatelja

Vikend za zaborav: Skromna posjeta na bh. terenima

M. Šljivak

Sedmo kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine nije pobudilo previše interesa od strane publike, pa je na šest terena posjeta iznosila skromnih 7.300 gledatelja.

Dva terena su daleko iznad svih po posjetu u ovom kolu, pa su tako utakmice Zrinjskog i Viteza, te Čelika i Željezničara gledalo je 2.500 ljubitelja fudbala.

Tako su ova dva terena privukla 5.000 gledatelja, dok je na ostala četiri terena utakmice posmatralo svega 2.300 gledatelja.

Najmanju posjetu je imao meč Metalleghea i Olimpica na Piroti, a na ovaj susret je stiglo 100 ljubitelja fudbala.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

meč rezultat broj gledatelja
Zrinjski - Vitez 2:1 2.500
Čelik - Željezničar  1:1 2.500
Krupa - Sloboda 3:0 900
Radnik - Sarajevo 0:0 800
Mladost - Široki 3:1 500
Metalleghe - Olimpic 1:1 100

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi