Vincent Tan čestitao Dan nezavisnosti građanima BiH

Vlasnik FK Sarajevo uputio čestitiku

Vincent Tan čestitao Dan nezavisnosti građanima BiH

Povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, Tan Sri Vincent Tan, većinski vlasnik upravljačkih uloga u Skupštini Fudbalskog kluba Sarajevo uputio je čestitku svim građanima Bosne i Hercegovine u kojoj stoji:

"Čestitke svim Bosancima na Danu nezavisnosti. Želim da BiH postigne više uspjeha na svim frontovima, u ekonomiji, sportu, međunarodnim odnosima i veću sreću svim Bosancima i Hercegovcima. Topli pozdravi svim Bosancima i Hercegovcima. Vincent Tan i porodica".

"Congratulations to all Bosnians on Independence Day. May Bosnia and Herzegovina achieve more Success in all fronts, in Economy, Sports, International Relations and More Happiness to all Bosnians. Warm Regards to all Bosnians. Vincent Tan and family", stoji u poruci Tan Sri Vincent Tana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.