Ne zanimaju ga kalkulacije

Višća: Ne razmišljamo o bodu, idemo pobijediti

T. Hebib

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Višća ističe da će sa svojim saigračima krenuti po tri boda na Kipru, a kalkulacije ostaviti po strani.

Fudbaler Basaksehira je istekao da svi očekuju plasman u baraž, te da se neće igrati na bod, koji bi nam odgovarao u slučaju lošeg rezultata Izraela protiv Belgije.

"Nakon Velsa, svi očekujemo da se plasiramo u baraž. Protiv Velsa nam je bila odlučujuća utakmica i pobijedili smo. Došli smo ovdje, možda nam odgovora i bod, ali o tome ne trebamo razmišljati. Moramo odigrati strpljivo protiv Kipra, a sigurno ćemo imati svoje prilike. Ne smijemo zaboraviti ni prvu utakmicu protiv Kipra, gdje smo odigrali dobro prvo poluvrijeme kada smo trebali dati još 2-3 gola, a onda smo se u drugom opustili i znali su nas kazniti", rekao je Višća, te dodao:

"Ne smijemo ići na bod jer smo kvalitenija reprezentacija. Nadam se da podrška naših navijača neće izostati i da ćemo se oprostiti sa tri boda. Navikli smo se da bilo gdje imamo naše navijače i da je dobra atmosfera. Razmišljamo o tome da se dobro odmorimo. Atmosfera će biti odlična i nadamo se da ćemo uz podršku naših navijača uspjeti da se plasiramo u baraž".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.