Višća ne igra, Šehić pod znakom pitanja

U prodaji 6.500 ulaznica

Višća ne igra, Šehić pod znakom pitanja

A. Beganović

U prostorijama FK Željezničar održana je press konferencija uoči prvog polufinalnog susreta Kupa Bosne i Hercegovine u kojem će Željezničar sutra na Grbvici dočekati Zrinjski.

Okupljenim novinarima obratili su se šef struke Željezničara, Amar Osim koji je istakao da očekuje neizvjesnu utakmicu, te direktor Dželaludin Muharemović koji je govorio o tehničkim detaljima susreta.

"Sasvim sigurno nas očekuje neizvjesna utakmica jer se radi o ekipama podjednake kvalitete, što govori i položaj na premijerligaškoj tabeli, ali i rezultat iz dva susreta koja smo odigrali u ovoj sezoni", rekao je Osim i dodao:

"U dva susreta koja smo odigrali sa Zrinjskim uočio sam slabosti mostarske ekipe koje možemo iskoristiti. Ovo je tek prvo poluvrijeme, a Kup utakmice su drugačije od prvenstvenih. Ponavljam, biće neizvjesno i po mom mišljenju nema favorita."

Šef struke Željezničara osvrnuo se i na igrački kadar na koji će računati u sutrašnjem duelu.

"Višća savim sigurno neće biti u konkurenciji, dok je pod znakom pitanja Šehić koji se žali na povredu ruke. Mešanović će sutra predvoditi napad", rekao je Osim.

Đelaludin Muharemović osvrnuo se na tehničke detalje susreta.

"Polugodišnje ulaznice ne važe za Kup utakmice, a u prodaju će biti pušteno 6.500 karata koje će se moći kupiti na četiri prodajna mjesta", rekao je Muharemović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije